Online magazines

21 januari 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
 
Veel bedrijven verwachten in 2021 en 2022 te beslissen over forse investeringen in de duurzame productie van waterstof in het kader van de klimaatdoelstellingen. Zij hopen dat de overheid daar in de periode 2021-2028 financieel flink aan zal bijdragen.
Er is voor het eerst een vergunning voor een groene waterstofplant goedgekeurd in de Benelux. ingenieursadviesbureau Sweco stond in voor het ontwerp en de opmaak van de omgevingsvergunning voor de 25MW groene waterstofproductieplant in Vlissingen.
This article introduces recently appointed professors in Process System Engineering (PSE) at Dutch universities. Find out more about their backgrounds and specific areas of expertise.
Fibrant vermindert sinds 14 juli zijn jaarlijkse uitstoot met circa 0,6 megaton CO2 eq. Dit is de grootste industriële CO2-reductie in Nederland sinds het klimaatakkoord in 2019.
Olivijn zorgt ervoor dat leven op aarde mogelijk is. Eddy Wijnker, CEO van greenSand, hoorde van de werking van olivijn en heeft in 2008 greenSand opgericht.
The energy company Uniper has signed an MOU with the Port of Rotterdam Authority for developing the production of green hydrogen at Uniper's current location at Maasvlakte.
Waterstof kan een belangrijke bijdrage leveren aan een schoner klimaat. Het samenwerkingsverband H2Gateway verkende de mogelijkheden voor een grootschalige en gecentraliseerde productie van blauwe waterstof.
Waterstofauto’s bevatten tanks waarin de waterstof onder een druk van 700 bar is opgeslagen. Om snel te kunnen tanken moet de aanvoerdruk ongeveer 875 bar zijn. Mechanische compressoren hebben minstens twee stappen nodig om die druk te bereiken. Het Arnhemse bedrijf HyET Hydrogen ...
FrieslandCampina communiceerde op Wereldwaterdag voor het eerst over zijn grote investeringen op vlak van waterhergebruik bij de productieprocessen. De zuivelonderneming legt uit hoe ze aan de hand van duurzame processen en technologieën ...
Groene waterstof produceren vereist onder meer elektrolysers, die zonne- en of windenergie omzetten in waterstof. Als exportland liggen er voor Nederland kansen in de elektrolysersmarkt... als het gas geeft, tenminste.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij NPT 

NPT maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.