Online magazines

17 maart 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Your Global Automation Partner
Turck Multiprox is de Belgische dochter van Turck, uw wereldwijde partner voor fabrieks-, proces- en logistieke automatisering in tal van industrieën.
Eén sensorplatform voor de bewaking van druk, temperatuur, flow en niveau. Maximale robuustheid, intuïtief en uniform bedieningsconcept en een identieke look-and-feel voor alle sensorvarianten. Daarom winnaar van meerdere awards !
Wat zijn veel voorkomende misvattingen en verkeerde inschattingen bij het selecteren en installeren van een industriële flow sensor ? Deze white paper helpt gebruikers bij het selecteren van de juiste sensor en zorgt ervoor dat deze correct wordt geïnstalleerd en in bedrijf gesteld.
Hoe digitaliseert u veilig uw procesautomatisering, ook in Ex-zones ? Hoe verzamelt u slimme data op veldniveau om deze te gebruiken voor Predictive Maintenance ? Excom biedt hier een modulaire en compacte I/O-oplossing voor Ex-zones 2 of 1 en voor de veilige zone.
Met de IM18-CCM Linux-controle unit kunnen machines eenvoudig achteraf worden uitgerust met conditiebewakingsfuncties. Sensoren voor temperatuur, vochtigheid en deurpositie zijn geïntegreerd. Dankzij de open interfaces kunnen ook apparaten van andere fabrikanten worden toegevoegd.
Welke technische oplossing garandeert een efficiënte communicatie tussen modules en skids met verschillende Ethernet-standaarden ? Kunnen decentrale automatiseringsoplossingen de productietijden voor farmaceutische en biofarmaceutische modules verkorten ?
Al deze oplossingen zijn te zien op onze stand B2400 in hal 2 van Antwerp Expo. Klik hier voor uw gratis toegangsticket.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij NPT 

NPT maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.