Online magazines

29 april 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
coi als sluipmoordenaar
Corrosie onder isolatie (COI) is een van de belangrijkste faalmechanismen in onder andere de procesindustrie en petrochemie die bedrijven jaarlijks veel geld kost. Ontdek in deze editie 3 praktische tools waarmee asset managers dit probleem kunnen aanpakken en 7 redenen om industriële leidingen te isoleren.

Bart Denys, Hoofdredacteur

Als je verdamping hoort, denk je misschien aan een kopje heet thee. Toch maken mensen gebruik van dit proces op verschillende industriële gebieden. Met COMSOL Multiphysics® kun je het proces van verdampingskoeling modelleren. Benieuwd?
Tal van factoren hebben een invloed op de goede werking van een analyzer: de omstandigheden, het product, de manier van werken, het onderhoud, het materiaal, de verificatie en kalibratie, etc. . En wist je dat een analyzer tegenwoordig beschikt over zelfdiagnose zodat hij je oproept als er wat mis is?
LABORAMA, dé tweedaagse vakbeurs voor laboratoriumprofessionals, gaat door op 19 en 20 mei in Paleis 1 van Brussels Expo. Meer dan 110 exposanten staan voor u klaar. Lees het exposantennieuws en ontdek de exposantenlijst en beursplattegrond op de website.
This year the Circular Plastics Conference 2022 is all about partnering up and interacting face-to-face with like-minded people active in the field of circular plastics.
COI is een van de belangrijkste faalmechanismen in onder andere de procesindustrie en petrochemie die bedrijven jaarlijks veel geld kost. Ontdek 3 praktische tools waarmee asset managers dit probleem kunnen aanpakken.
Het isoleren van leidingen en installaties wordt in de procestechniek nog vaak verwaarloosd. Daardoor is het energieverbruik en de CO2-footprint van petrochemische en andere procesinstallaties vaak groter dan ...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij NPT 

NPT maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.