"Ondersteuning installateurs prioriteit nummer één"

luna

Wattkraft is de grootste en langst bestaande importeur van Huawei Solar. Zij voorzien de Benelux van omvormers en energieopslagsystemen van Huawei. Daarbij zetten zij maximaal in op het ondersteunen van hun partners en installateurs bij het uitrollen van deze technologie. Batterijopslag is de volgende stap in de energietransitie.

grootste partner van huawei solar

Wattkraft is de langstbestaande value-added partner (VAP) van Huawei en biedt naast een ruim omvormerportfolio ook batterijen aan. Een batterij aan mogelijkheden, want de batterij van Huawei is in diverse Europese landen inmiddels een hardloper, met name in Vlaanderen.

Batterij onmisbaar

Het wegvallen van de terugdraaiende teller voor zonnestroom en het invoeren van een premie op de thuisbatterij zorgde voor een enorme stroomversnelling. Maar ook in Nederland neemt de interesse snel toe, onder andere vanwege de stijgende elektriciteitsprijs en behoefte aan energieautonomie.

En men zet een stapje in de toekomst: huizen worden kleine energiefabriekjes met slimme energiesystemen die allerhande duurzame technologie aansturen zoals EV-laders, warmtepompen en pv. Het opslaan van elektriciteit is daarbij onmisbaar, en dat geldt ook voor het hernieuwbare-energiesysteem van morgen als geheel.

luna

huawei solarbus

Plug-and-play

De voordelen van de Huawei-thuisbatterij zijn legio. Zo is het een modulair systeem; op de powermodule kunnen drie batterijen van vijf kilowattuur worden aangesloten, waardoor het kan meegroeien met de energiebehoefte van een huishouden. Daarnaast is het een plug-and-playsysteem, zeker in combinatie met een Huawei-omvormer.

Ondanks het installatiegemak is ondersteuning van partners en installateurs prioriteit nummer één voor Wattkraft: "We hebben het over nieuwe technologie." Wattkraft is Certified Service Partner van Huawei. Het helpt bij zaken zoals ontwerp, installatie en onderhoud. Naast die praktische zaken investeert het volop in kennisdeling.

Groot succes

Dat doet Wattkraft Benelux bijvoorbeeld met de Huawei Solarbus. Installateurs krijgen een korte en krachtige presentatie waarna ze direct aan de slag gaan met het installeren van een batterij. Dat was vorig jaar een groot succes onder de groothandels waarmee er samengewerkt wordt.

Wattkraft informeert en inspireert zijn partners ook op andere manieren, onder andere via podcasts en het streamen van Solar Inside-tv-uitzendingen. Daarnaast biedt het bedrijf een e-learningomgeving aan waar installateurs laagdrempelig certificaten kunnen behalen. In de kennisbank vind je bovendien allerhande relevante achtergrondinformatie. Zo neemt Wattkraft zijn relaties mee in de uitrol van de batterij.

Meld je aan voor een demotraining bij jou op locatie

WATTKRAFT SOLAR BENELUX
LAAN VAN CHARTROISE 166B
3552 EZ UTRECHT
+31307671026
sales.benelux@wattkraft.com
https://wattkraft.nl/benelux/batterij-opslag/

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij NPT 

NPT maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.